Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Toimitusehdot

Tilaaminen

Tuotteiden tilaaminen tapahtuu verkkokaupan kautta tai sähköpostilla delfiadesign(a)hotmail.com . Tilataksesi sinun on oltava täysi-ikäinen tai sinulla tulee olla huoltajan lupa tilauksen tekemiseen. 
Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuksen tilauksen vastaanottamisesta sekä toimituksesta.
Lähetän yleensä kahden päivän sisällä sinulle ennakkolaskun, kun maksusuoritus näkyy tililläni
tilauksesi postitetaan pääsääntöisesti kahden arkipäivän sisällä tai vastaavasti alan tekemään tilaustuotetta.

Jos kyseessä on tilaustuote saat yleensä parin päivän sisällä tilauksesta sähköpostin jossa kerron tarkemman toimitusajan sekä mahdollisesti muita tietoja.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Tuotteen hintaa voidaan erityistapauksessa korjata tilauksen jälkeen, mikäli hinnoittelussa on tapahtunut selkeä virhe tai hinta on poikkeuksellisen alhainen yleiseen hintatasoon nähden. (Oikeustoimilaki 32§)

Tilaustuotteen toimitusaika

Tilaustuotteen teko- ja toimitusaika on normaalisti 1-2 viikkoa. Ilmoitan aina tarkemman toimitusajan tilaajalle ennakkolaskun yhteydessä. Poikkeavuuksista ilmoitetaan Etusivulla.

Maksutavat

Tilaukset maksetaan sähköpostiisi tulevalla ennakkolaskulla.

Toimitus

Verkkokaupassa postikulut määräytyvät tuotteen mukaan. Tilauk
set toimitetaan joko kirjeenä tai pakettina. Valmiiden tuotteiden postikulut ovat merkitty tuotetietoihin mutta tilaustuotteiden postikulut saat ennakkolaskun yhteydessä. Jos tilaat useampia tuotteita, saat lopullisen postikulujen hinnan ennakkolaskussa. Pakkaus- ja postikuluihin sisältyy alv. 24 %.

Toimitu
stavat: (1.1.2017 alk.)

Pieni kirje 2,20 €
I
so kirje 3 €
Po
stipaketti 7,50 €

Tilauksesi postitetaan pääsääntöisesti parin arkipäivän sisällä maksun kirjautumisesta. Mahdollisista poikkeuksista toimitusajoissa ilmoitetaan erikseen. Toimitus onnistuu verkkokaupan kautta tällä hetkellä ainoastaan Suomeen. Jos haluaisit tehdä tilauksen Suomen ulkopuolelle voit ottaa yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen delfiadesign(a)hotmail.com.

Vaihto ja palautus

Tuotteet valmistetaan käsityönä, joten otathan huomioon, että pientä poikkeavuutta valmiissa tuotteessa ja verkkokaupassa näkyvässä kuvassa saattaa olla. Otathan huomioon myös sen, että tuotteet valmistetaan pääosin kierrätysmateriaaleista, joten materiaaleissa saattaa olla pientä ajanpatinaa. Valmistan tuotteet kuitenkin hyväkuntoisista materiaaleista. Kaikilla myynnissä olevilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen tulee olla palautettaessa täysin uutta vastaavassa kunnossa ja laput paikoillaan. Otathan palautus ja vaihtotilanteissa aina ensin yhteyttä sähköpostitse.

Takuu

Delfia designille on tärkeää tuotteiden hyvä laatu. Mikäli tuotteessa kuitenkin ilmenee käytössä jokin valmistuksessa tapahtunut virhe, tuote voidaan korjata tai vaihtaa uuteen. Takuutilanteissa ota yhteys sähköpostitse.